top of page

TA TESTEN! Se før og etter resultat - min reise.

De aller fleste av oss har et ønske om å være sunne og friske. En sunn kropp danner fundamentet for velvære og overskudd ellers i hverdagen. Endring av kosthold og tilføre kroppen den beste næringen er en av de viktigste tiltakene man kan gjøre for egen helse.

Og ja, det kan være utfordrende å komme seg ut av et negativt tankemønster med dårlige ernæringsvaner.

Både vår mentale og fysiske helsetilstand har sammenheng med vår ernæringsstatus og om vi får i oss nok av de essensielle fettsyrene fra Omega-3.


Vårt helsekonsept valideres med en før/ etter test. Det beviser at det faktisk fungerer!!


Det er gjort veldig mye god forskning knyttet til viktigheten av Omega-3 fettsyrer. Da spesielt på områder som går på utvikling av hjernen (gjelder i alle aldre), hjerte og karsystemet, syn, ledd, muskler og så mye mer.


Ønsker du?

  • Mer energi

  • Normal hjernefunksjon

  • Normal hjertefunksjon

  • Normalt immunsystem

  • Helse i balanse


TA TESTEN - Se før og etter resultatet.

Tenk så enkelt; ta en såkalt tørr blodtest hjemme. Registrer den på nett og sendt i spesialkonvolutt til VITAS AS. Deretter får du ditt personlige testresultat som gir deg innsikt i hvordan det faktisk står til på innsiden!! Er den maten du spiser i dag bra for deg fremover?


De fleste har hørt at Omega-3 er viktig, men hvor mye trenger vi hver dag? Og får vi virkelig nok? Det avhenger blant annet om ditt balanseforhold – om du har mangler eller ubalanser i dag. Dette kan veldig enkelt måles.

Blodet ditt vil avsløre det – det lyver ikke

Du kan altså enkelt få unik innsikt i hvordan det står til på cellenivå i kroppen din.

VITAS AS, et av verdens ledende selskap innen fettsyre tester og som analyserer testene for oss har analysert nærmere 700 000 tester globalt. Og hold deg fast; mer enn 95% av alle de som har tatt testen er i ubalanse i en eller annen grad.

Det er viktig å presisere at testen er basert på solid forskning over. Testen er anonym, og du får et unike test nummer. Du kan være helt trygg på at testen er DIN.


HVA GIR TESTEN SVAR PÅ?

Balance Test er en såkalt tørr blodtest som er vitenskapelig bevist å være like nøyaktig som en blodprøve når fettsyrer skal analyseres.


Blodtesten måler 11 fettsyrer i kroppen din og ser på kroppens ubalanse/balanse mellom Omega6 og Omega 3 – altså de essensielle fettsyrene som EPA og DHA og Omega 6. De essensielle fettsyrene klarer ikke kroppen å lage selv og må tilføres via kosten eller via et Omega-3 tilskudd. Spørsmålet er om vi allikevel får i oss nok fettsyrer??


MIN REISE

Det jeg har lært etter jeg startet å jobbe med Testbasert ernæring er at de fleste av oss ikke får nok av de essensielle fettsyrene.

I dag nyter jeg alle fordelene med Omega-3 - hver eneste dag. Akkurat som planter trenger næring så trenger kroppen vår også det for å fungere normalt. Da jeg bestemte meg for å ta testen var jeg altså helt sikker på at jeg var i balanse. Omega-3 tilskudd var allerede en innarbeidet rutine, det samme med vitaminer og mineraler og jeg lager maten fra bunn av. Så her ville jeg nok score bra!Tja...testresultatet viste at jeg hadde en del å jobbe med. Omega-3 indeksen var moderat, altså fikk jeg ikke nok Omega-3. Beskyttelse verdi på NULL! Og ikke nok med det. De viktige fettsyrene EPA og DPA viste STORE avvik.


Det ga meg en forklaring på de «skavankene» jeg hadde. Vonde ledd, «blury eyes, og hjernetrøtt. I løpet av de neste månedene merker jeg positive endringer på hud, hår, energi og jeg er ikke lenger så plaget med tåket syn.


De neste 4 månedene - før test nummer 2 er det Balance oil som gjelder. Ett Omega-3 tilskudd, laget av ingredienser som kommer fra naturlige kilder. Produktene våre inneholder ikke GMO-er, dvs at de ikke inneholder genmodifiserte organismer. Tilsatt ekstra vitamin D og polyfenoler (antioksidant) fra extra virgin olive oil, og bidrar til å gi balanse på cellenivå ila 120 dager. Det må sies om du har veldig stor ubalanse så vil det ta litt tid før du får en såkalt «grønn test»


Jeg har nylig tatt Test nummer 2 og den viste store forbedringer, ikke grønn, men alle parameterne går i riktig retning. EPA og DPA avviket var mer enn halvert. Lykke!!

Derfor er jeg så utrolig glad for at vi har en TEST som kan bevise et før og etter resultat

Ikke la helsen din forbli «ugjort». Det som skjer på innsiden – det usynlige er viktig og ikke minst fordi det forteller mer om deg enn du vil tro.


Vil du ta test eller ønsker informasjon ? Ta kontakt med meg på mail eller tlf. Jeg hjelper deg svært gjerne.


Test #1 tatt 16.04.2021 (rød)

Test# 2 tatt 23.07.2021 (gul)

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page