top of page

PRODUKTET FOR EN SUNN TARM!

STORE DELER AV LIVET MITT BLE STYRT AV HVORDAN TARMEN MIN HADDE DET!


….men så begynte jeg å tilføre prebiotisk fiber.


Den største endringen skjer på innsiden. Å ha en mage som spiller på ditt lag vil gi deg økt livskvalitet.


Så mye som 70-80 prosent av immunforsvaret vårt sitter i tarmen. Ved ubalanser i tarmens sammensetning av mikrober, vil det kunne bidra til et svekket immunforsvar!I mange år slet jeg skikkelig med magen min. Tarmen var overhode ikke i balanse, men det visste jeg ikke.

Jeg trivdes best med store klær i håp om å skjule det som hang utover bukselinningen - min eksplosive mage.


Kostholdet mitt var egentlig ganske bra syns jeg selv men skjønte etterhvert at jeg måtte tilføre mer fiber i kostholdet. Men lang historie kort:


Produktet for en sunn tarm - Zinobiotic klarer jeg meg ikke uten i dag og det har hjulpet meg til å stabilisere mage/tarm systemet. Jeg merket effekt allerede den første uken. Mindre oppblåst og normale toalettbesøk.


Jeg blander fiberet i varm/kald drikke, i grøt, yougurt, smoothie etc.

Et produkt som har hele 8 naturlige kostfibre og det er sjelden du finner i butikkhyllene. Du finner vanligvis produkter med 1-2, og er du heldig så finner du kanskje produkter med tre kostfibre.


Vi mennesker trenger å spise variert og det er det samme med tarmbakteriene våres - det er prebiotika som er maten til de gode tarmbakteriene (probiotika) De hjelper deg med bl.a å fordøye mat og produsere vitaminer. Derfor er det viktig å holde tarmfloraen din sunn og balansert. Så for å få fordelene med probiotika, trenger du prebiotika i kostholdet ditt også.


ZinoBiotic+ er kun laget av naturlige ingredienser og inneholder ingen hjelpestoffer.

Produktet inneholder ikke GMO-er (dvs. at de ikke inneholder genmodifiserte organismer).


INGREDIENSER: Resistent stivelse fra mais, glutenfrie betaglukaner fra havre, inulin, fruktooligosakkarider (FOS), resistent stivelse fra poteter, psylliumskall, delvis hydrolysert guargummi fra guarbønner, resistent stivelse fra grønne bananer.

 

Dette kan Zinobiotic+ hjelpe oss med:

·      Inneholder hele 8 forskjellige naturlige kilder til fiber (variert mat til bakteriene)

·      Gi næring og vekst til de gode bakteriene i tarmen

·      Reduserer oppblåsthet

·      Reduserer blodsukkertopper etter måltider

·      Hjelper og støtter kolesterolnivået

·      Fremmer sunne tarmfunksjoner


Produktet bidrar også til å ta ned betennelser i tarmen slik at tarmveggene også blir reparert. Så vi kan både forebygge og reparere lekk tarm f.eks.


Du finner produktet i nettbutikken men du kan lese om produktet direkte her:

Klem Linda


Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page