top of page

NERD ALERT!!!!😀

𝗛𝘃𝗼𝗿𝗱𝗮𝗻 𝘃𝗶𝗿𝗸𝗲𝗿 𝗼𝗺𝗲𝗴𝗮-𝟯 𝗽å 𝗰𝗲𝗹𝗹𝗲𝗻𝗶𝘃å?


Hver eneste celle i kroppen er bygget opp av en membran som består av Omega-3 og Omega-6 fettsyrer. Så fort fettsyrene blir tatt opp i kroppen, bygges de inn i denne membranen!

Fettsyrene blir omdannet til noen hormonlignende signalstoffer som kalles eikosanoider. De har stor påvirkningskraft i forhold til om vi f. eks får en betennelse, smerter, om blodkarene kan trekke seg sammen og om blodplatene vil klumpe seg sammen til en blodpropp.

Omega-3-fiskeolje og omega-6-planteolje konkurrerer om å bli omdannet til signalstoffer. På grunn av at planteoljene er i flertall, påvirker de i større grad enzymene i stoffskiftet. Resultater blir at det dannes mange flere signalstoffer fra omega-6 enn fra omega-3.

Omega-3 er langt bedre til å dempe inflammasjoner og motvirke blodpropp, dempe smerter, senke blodtrykket og beskytte deg mot alle de andre sykdommene som kronisk betennelse i kroppen kan medføre. Derfor er en ubalanse mellom omega-3 og omega-6 svært uheldig for kroppen og helsa - både på kort og lang sikt!


Resultatet etter mye forskning på området, viser at omega-3 er et av de sterkeste våpnene mot en lang rekke av de sykdommene som inflammasjon kan føre med seg.

Det er en jungel av ulike omega-3 tilskudd på markedet og mange tar et tilskudd som de er i tvil om fungerer! Vi tilbyr et unikt helseprogram hvor vi kan bevise resultatene med en før/etter test!


Tar du et omega-3 tilskudd? Har du lurt på om det faktisk gjør jobben sin? Om du vil vite mer om hvordan testen fungerer ta kontakt med meg😀


10 views0 comments

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page