top of page

Produktlansering!!! Vil du teste ditt vitamin D nivå?

WoW - Zinzino kjører sitt årlige event denne helgen - digitalt riktignok. Veldig Spennende og gøy å få med seg. Påfyll fra de beste!


Det jeg må dele med dere er lanseringen av 2 nye produkter fra Zinzino som nå ligger i nettbutikken. Det ligger mange års forskning bak produktene. ZinoShine+ er all natural og vegansk.VitaminDTest


VitaminD Test er en konfidensiell, laboratorieanalysert tørket blodpunkttest som viser nåværende status og bidrar til å tilpasse ernæringsmessige behov for vitamin D. Den er rask og enkel å ta, og vitamin D-statusen oppsummeres i lett forståelig grafikk.

Ved å ta testen får du innsikt i vitamin D-nivået ditt, og du får tilpassede anbefalinger om hvordan du kan opprettholde eller forbedre nivåene dine. Det anbefales å ta testen hver 120. dag for å følge med på statusen og tilpasse inntaket og livsstilen etter sesongvariasjoner.
Juster med ZinoShine+ om nødvendig. Det vil ditt testresultat fortelle deg.


ZinoShine+ er et unikt formulert kosttilskudd med vitamin D3 og bredspektret magnesium. Den proprietære blandingen er utviklet for å støtte immunforsvaret1 , redusere tretthet og utmattelse2 og støtte musklene dine3,4, ben5,6 og tenner7,8. D-vitamin-behov er helt klart individuelle, og avhenger av alder, livsstilsvalg, geografi og eksponering for sollys. Derfor har tablettene våre blitt laget for å hjelpe deg med å skreddersy inntaket ditt i henhold til dine individuelle behov gjennom året, og hele livet ditt.Комментарии


Post: Blog2 Post
bottom of page