top of page

Omega 3 til gravide!!!

Updated: May 24, 2023

Jeg håper du tar deg tid til å lese dette. Ikke nøl med å ta kontakt med meg om du vil ha hjelp til å komme i gang med Omega-3 oljen.


Studier viser at fosteret ( spesielt i 3.trimester) drenerer mor for fettsyrer for en optimal utvikling av hjerne, hjerte osv. Det er derfor veldig viktig at mor faktisk kan gi fra seg fettsyrene som babyen trenger.

Det er en spesiell tid for oss kvinner å gå gravid og kroppen gjør seg klar til å utvikle seg og til slutt blir vi belønnet med det beste av alt. I denne perioden endres næringsbehovet for oss mødre. Mange vitaminer og mineraler trengs for en sunn graviditet, og det gjelder også riktig mengde omega-3 til gravide. Hvis du så lurer på om du kan ta fiskeolje mens du er gravid, er svaret ja.

Flerumettede fettsyrer har mye å si for både mor og barn. Omega-3-fettsyrer spiller en rolle i hjernens utvikling, og også for nervesystemet og synet.


Når det gjelder hvor mye omega-3 for gravide som bør konsumeres, sier ernæringseksperter at to til tre porsjoner fet fisk i uken er sunt, men bør uansett sjekke med fastlegen. For vegetarianere og plantebaserte kosthold finnes det andre kilder til omega-3, som linfrøolje, valnøtter, chiafrø, grønne grønnsaker og soyaprodukter (som tofu).


Hvordan du bør ta omega-3-kosttilskudd, under og etter graviditet


Ren omega-3-fiskeolje av høy kvalitet er godt for gravide kvinners kropp og i de tidligere stadier for små spedbarn. Fordi disse essensielle fettsyrene ikke framstilles syntetisk i kroppen, er kosttilskudd nødvendig. Anbefalt dosering av omega-3 kan gjelde minst seks måneder før en unnfangelse for å danne et solid grunnlag for denne essensielle fettypen som har så mye å si*. Like viktig er det å ta omega-3 etter fødsel og under amming.

BalanceOil+ er et kosttilskudd med omega-3-fettsyrer, som har et høyt innhold av polyfenoler fra oliven og vitamin D3. Det justerer og opprettholder EPA- og DHA-nivåer og omega-6:3-balansen i kroppen, samtidig som cellene. Balance oil er en førsteklasses oljeblanding, hentet fra villfanget småfisk og kaldpresset olivenolje før innhøsting, som bidrar til normal funksjon for hjerte, hjerne og immunforsvar.


Dette er en fantastisk kilde til omega-3 for gravide, uten uro for miljøgifter. Henter villfanget fisk fra en sertifisert bærekraftig kilde og er testet på molekylnivå for giftstoffer. Det gir frisk vare og sikkert bruk. Denne rene tilnærmingen er viktig for alle mennesker, spesielt gravide mødre.


Fordeler ved omega-3 for gravide kvinner og barn


VIKTIG!! To av omega-3-fettsyrene, EPA og DHA, har vist seg å holde den normale hjernefunksjonen i gang. For gravide og ammende kvinner, bidrar DHA til normal hjerneutvikling i fosteret og spedbarn som ammes. EPA og DHA hjelper også for vedlikehold av nivåer på triglyserider i blodet, et stabilt blodtrykk, og hjertefunksjon.


DHA styrker også hvor godt øynene fungerer, noe som har veldig mye å si for spedbarn. Balance Oil er et helt naturlig produkt for å gjøre mest mulig ut av de fantastiske gevinstene ved omega-3-fettsyrer.

Gitt at kroppen ikke kan produsere flerumettede fettsyrer, er Balance Oil en essensiell del av hverdagen til nye mødre. Så lettvint som det er å få i seg (gjemt i en smoothie eller juice på morgenkvisten), er Balance Oil et veldig praktisk produkt for kosthold i endring og mødres behov.

Balance Oil+ introduserer mer enn 15 EFSA-godkjente helsefordeler for nye mødre, og justerer omega-6:3-balansen på en skånsom måte. Mens gravide og ammende mødre tar fatt på livets nye fysiske og følelsesmessige utfordrende fase, vil Balance Oil+ hjelpe å holde kroppen så sunn og frisk som mulig."by Zinzino"

Comentários


Post: Blog2 Post
bottom of page