top of page

NYE PRODUKTER - JEG ER ALLEREDE BESATT😀

Updated: Oct 15, 2022

Etter helgens formidable Event i Stockholm gleder jeg meg til å dele dette med dere. Jeg har prøvd produktene i noen dager nå og førsteinntrykket er absolutt tommel opp. Elsker konsistensen og de føles deilig på huden. Lukter mildt og deilig.


En rykende fersk hudpleieserie ble lansert i helgen. Serien er vegansk og med fokus på prisvinnende ingredienser - FOR KVINNER OG MENN
HUDPLEIESERIE


Med fokus på rene, prisvinnende ingredienser. For kvinner og menn

Serien er vegansk og inneholder helt naturlige, prisvinnende ingredienser og består av 10 ulike produkter:ERAZE Foam Cleanser

Eraze er et mild, fuktighetsgivende og forfriskende skumrens. Balanserer, jevner ut og frisker opp huden. For alle hudtyper


VITALIZE Foam Softener

Skånsom, balanserende, fuktighetsgivende skummykner. For alle hudtyper.


BOOZT Cellular Serum

Korrigerer synlig fine linjer og rynker og optimaliserer hudens elastisitet. For alle hudtyper.


Øyekrem som virker lysende og jevnende. Reduserer fine linjer og gir rikelig med fuktighet. For alle hudtyper.


Energize er en lett og silkemyk aktiverende dagkrem som gjenoppretter, forsterker og beskytter. Gir øyeblikkelig jevnere, mer næret og strålende hud. For normal til fet hud.


ARIZE Day Cream

Arize er en beriket og silkemyk dagkrem som gjenoppretter, forsterker og beskytter. Gir øyeblikkelig jevnere, mer næret og strålende hud. For normal til tørr hud.


EAZE Night Cream

Silkemyk, påfyllende nattkrem. Nærende, oppstrammende, gjenoppbyggende og energigivende. For alle hudtyper, spesielt normal til tørr hud


Amaze er en dypt penetrerende maske som består av 100 % biologisk nedbrytbar bartrefiber. Løfter huden umiddelbart for glatt, superhydrert og fyldig hud. For alle hudtyper.


Detox for huden. En kjølende maske fullpakket med aktive ingredienser. For alle hudtyper.


Gi energi | ham er en aktiverende, gjenopprettende, forsterkende og beskyttende 24-timers krem for menn. For alle hudtyper.


Hvis du vil vite mer om produktene kan du ta direkte kontakt med meg eller sjekke lenkene:


I tillegg ble vårt prebiotiske fiber lansert i ny forpakning- porsjonspakker. Inneholder anbefalt dose (12g).

Andre fiberprodukter på markedet inneholder vanligvis bare én eller to typer kostfibre, en strategi som ikke er nok for å møte det daglige behovet for fibre. ZinoBiotic+ inneholder signifikante mengder av åtte diettfibre.


ZinoBiotic+ er glutenfritt og inneholder spesielle betaglukaner fra havre som er fri for gluten og kontaminering fra andre korn. ZinoBiotic+ inneholder kun aktive ingredienser. Det finnes ingen hjelpestoffer i det hele tatt i produktet.

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page