top of page

Nettverksmarkedsføring - hvorfor er vi så skeptiske til denne typen virksomhet?

Er det uvitenhet eller er det fordommer? Bransjen er ikke den samme som den var for 10-15 år siden!!

Å skape din egen virksomhet, hjelpe folk, generere ekstra inntekt kan være en god ting!

Jeg føler meg privilegert og stolt over å jobbe med et selskap med vitenskapelige og testbaserte helseprodukter. Selskapet har gått fra en forsiktig start til å bli et av de raskest voksende direktesalgsselskapene i Europa. Selskapet er notert på børsen, norske eiere og medlem av Direct Sales Association, som er en bransjeorganisasjon for selskaper som jobber med direkte salg.

Å jobbe med e-handel der alle har sine egne nettbutikker og tjener provisjoner på eget salg, er fortsatt forbundet med mange fordommer og skepsis.

Vi jobber i henhold til en global franchisemodell i samarbeid med et solid selskap.

Vi jobber også med teamutvikling. Sosiale medier åpner opp en ny verden på mange områder! Derfor er denne måten å jobbe på fremtidsrettet, og vi bygger team og trener nye ledere som ser denne unike, smarte måten å jobbe på!

Vi jobber med lederutvikling. Dette er nesten det viktigste siden det hele starter med seg selv! For å kunne lede et team, er du helt avhengig av gode lederegenskaper. Derfor er dette en pedagogisk reise i å utvikle seg som leder i et team. Du må være utdannet til å bli leder. Det er INGEN unntak her!


E-handel og direkte salg har blitt en enda mer vanlig måte for oss å handle på. De fleste av oss har handlet på nettet i mange år - noe som er det samme prinsippet for direktesalgsindustrien. Folk velger å handle på nettet og få produktet sitt hjem ved døren.

Da jeg forsto forretningskonseptet og klarte å skille mellom rett og galt – vel, så falt brikkene på plass. Det er en helt lovlig måte å organisere direkte salg på, og det skaper både vekst og lønnsomhet når det gjøres på en riktig måte, men det er slik det er for alt vi gjør.

Etter min mening et flott alternativ for virksomheten. En smart måte å jobbe på, en smart måte å oppnå økonomisk frihet på hvis det er det du ønsker. OG UTROLIG MORSOMT.


Ikke nøl - skap din virksomhet!!Comentarios


Post: Blog2 Post
bottom of page