top of page

Min belønning er å hjelpe andre – bli en del av teamet!

Updated: May 24, 2023

Ja jeg har funnet min lidenskap i Testbasert ernæring og det jeg brenner mest for – helseprodukter som er både testbasert og forskningsbasert. Det gir meg selv trygghet samt ekstra trygghet når jeg skal presentere produktene for nye kunder. Hva er vel finere enn å få bidra til å hjelpe andre til en bedre helse og drive business sammen som team😀


Skape en ekstra inntekt?

Det har aldri vært mer aktuelt å drive egen bedrift og lage en plan B for ekstrainntekter. Det er få bransjer hvor en får så mye for en liten startinvestering.

Du får egen nettbutikk, alt du trenger av markedsmateriale, full opplæring og ikke minst oppfølging underveis, OG bli en del av fantastisk og positiv gjeng👍


Jeg ser etter deg som vil jobbe og skape noe, lære, sette mål, skape en ekstra inntekt, ha det gøy og hjelpe andre mennesker til en bedre helse, samt utvikle deg selv sammen med meg og mange flere glade og positive gründere i Felleskapet.

Med fokus på deg selv som menneske og å sette deg mål og nå dine mål.


Network marketing er en modell som er misforstått og mange ikke forstår. Husk at denne bransjen har utviklet seg gjennom de siste 10-15 årene.

For min del betyr det frihet; jobb fra hvor du vil, når du vil og med hvem du vil. Du har din egen nettbutikk, ikke noe varelager og ingen logistikk kostnader.


Alle kan få dette til😍


Ikke nøl med å ta kontakt. Bruk kontaktskjema eller direkte her:Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page