top of page

MAGISK FOR TARMSYSTEMET!!

Updated: Jul 4, 2022

Hvordan du enkelt kan styrke tarmfloraen og hva betydningen dette har for helsen vår.


Det er mange årsaker til at mange av oss har en ubalanse i tarmsystemet, og kanskje for mange uten å være klar over det. Dagens kosthold mangler mye av de næringsstoffene kroppen vår trenger. Vi spiser mer prosessert og ultra-prosessert mat.

Dette er rene industriprodukter der råvarene er spaltet og satt sammen igjen for å tilfredsstille våre sanser og komfort.

Denne typen mat sette ofte i sammenheng mot økende helseproblemer


Det anbefales å ha et variert kosthold med mye grønnsaker, frukt og bær, grove kornprodukter og fisk, og begrensede inntaket av bearbeidet mat, salt og sukker.


PRObiotika/PREbiotika


PRObiotika består av de gode melkesyre bakteriene som lever i tarmen din. De hjelper deg med å fordøye mat, produsere vitaminer og til og med ødelegge giftstoffer. Derfor er det viktig å holde tarmfloraen din sunn og balansert.


PREbiotika, også kalt prebiotisk fiber, er mat for de gode tarmbakteriene dine (med andre ord mat for PRObiotika). Så for å få fordelene med probiotika, trenger du prebiotika i kostholdet ditt også.

Prebiotika tilfører næringsstoffer til de gode bakteriene i tarmen din. En blomstrende bestand av tarmbakterier betyr at du har en sunn og mangfoldig tarmflora.


Dette kan Zinobiotic+ hjelpe deg med:


  • Inneholder hele 8 forskjellige naturlige kilder til fiber

  • Gi næring og vekst til de gode bakteriene i tarmen

  • Reduserer oppblåsthet

  • Reduserer blodsukkertopper etter måltider

  • Hjelper og støtter kolesterolnivået

  • Fremmer sunne tarmfunksjonerComments


Post: Blog2 Post
bottom of page