top of page

JEG ØNSKET KUNNSKAP OM EN NY BRANSJE!

Updated: Jan 8

- så ble jeg entreprenør!


Hvem ønsker ikke en bedre jobb-fritid balanse?


Med stor tilfredshet kan jeg si jeg har funnet min balanse!!


Helse og ernæring er det jeg brenner mest for, og det har jeg gjort i mange år.


Det hele startet i april 2021 da en god kollega av meg introduserte meg for et norsk helsekonsept med testbaserte produkter. Det første hun spurte meg om var om jeg tok Omega-3?

Ja det hadde jeg tatt over flere år så der var jeg trygg. Jeg visste at Omega-3 var viktig, men jeg hadde ingen anelse om HVOR viktig det var med å få tilført nok av de essensielle fettsyrene. Dette er fettsyrer kroppen ikke produserer selv og vi må få disse tilført via kosten vår. Dessverre så viser studier at vi ikke får nok via maten så tilskudd er nødvendig for oss.


Så fikk jeg tilbud om å ta en fettsyretest.

En enkel hjemmetest, et lite stikk i fingen og to dråper blod på et filtpapir. Testen registreres på nettet og sendes til Vitas AS for analyse.


Testen ville gi meg svar på hvor godt kroppen tar opp næringen, og hvor mye av de essensielle fettsyrene jeg får via kostholdet mitt i dag - altså hvor mye Omega-3 jeg faktisk fikk tilført cellene mine. Testen gir også status på mettet, enumettet og flerumettetede fett, og basert på testresultatet vil det gi meg en mulighet for å gjøre justeringer ifh til kostholdet.En enkel hjemmetest, et lite stikk i fingen (en Dried Blood Spot test). Se hvordan i video under.


Etter å ha tatt testen og tilført BalanceOil (Omega-3 tilskudd) i noen måneder bestemte jeg meg for å gå “all in” for å få tilgang til disse norskproduserte høykvalitets produktene for å bygge opp min egen virksomhet via min egen nettbutikk.


Og nå er jeg så heldig å få jobbe med disse norske helseproduktene. Og jeg vet med sikkerhet at produktene er trygge og at de faktisk fungerer. Og det er med stolthet jeg anbefaler produktene for venner, familie og nye kunder for jeg vet hva som ligger bak produktutviklingen i form av tid og forskning.


Men som sagt så skjønte jeg raskt at jeg i tillegg kunne bygge min egen business. Jeg ble blown away av dette norske selskapet og forretnings konseptet. Hva kan vel være bedre enn å bidra til å hjelpe andre mennesker til en bedre helse, og samtidig ha mulighet å kombinere det med å bygge min egen business😀


Skape en ekstra inntekt?

Det har aldri vært mer aktuelt å drive egen virksomhet og lage en plan for ekstrainntekter.

Du får egen nettbutikk, alt du trenger av markedsmateriale, full opplæring og ikke minst oppfølging underveis, OG bli en del av fantastisk og positiv gjeng👍


Vil du skape noe, er du lærevillig, liker å sette deg mål, ønsker å genere ekstra inntekt, ha det gøy og hjelpe andre mennesker til en bedre helse, samt utvikle deg selv sammen med meg og mange flere glade og positive gründere i @Fellesskapetnorge?


Med fokus på deg selv som menneske og å sette deg mål og nå dine mål.

Network marketing er en modell som fortsatt er misforstått og som mange ikke forstår. Husk at denne bransjen har utviklet seg gjennom de siste 10-15 årene.


For min del betyr det bl.a frihet; bestemme selv når og hvor jeg vil jobbe fra jobb fra, og med hvem du vil. Du har din egen nettbutikk, ikke noe varelager og ingen logistikk kostnader.


Alle kan få dette til😍

Er du nyskjerrig og vil du vite hvordan vi jobber?


BOOK EN GRATIS COACHING I DAG:

ELLER SJEKK:


Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page