top of page

Er din mage i form? En sunn tarm er viktig for en sunn kropp - tarmhelsen er unektelig viktig!

ZinoBiotic+ - Skreddersydd blanding av 8 naturlige kostfibre

ZinoBiotic+ er et Prebiotisk kostholdstilskudd, som jeg mener skiller seg signifikant ut i markedet av flere grunner. Jeg er så glad jeg endelig har funnet et produkt som faktisk gjør jobben. Jeg bruker det daglig - det kan blandes ut i vann, kaffe eller hva du foretrekker og smaker ingenting. Tilskuddet gir oss hele 8 naturlige kostfibre, i motsetning til de 2 som de aller fleste tilskuddene gir.


Det er fort gjort å gå seg vill i jungelen av forskjellige kostholdstilskudd. Uansett hvilken type tilskudd du har søkt etter, finnes det et hav av alternativer. Noen virker å love litt for mye, mens andre ikke er tilstrekkelige for ditt behov. Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen?

Dersom du søker et fibertilskudd som også støtter kolesterolnivået, blodsukkeret og immunforsvaret, så er ZinoBiotic+ det rette valget for deg. Dette tilskuddet metaboliseres (kroppens forbrenning av næringsstoffer) i tykktarmen og støtter veksten av sunne bakterier. Les mer om produktet nedenfor, eller bestill din første test av suksessen her!Slik jobber ZinoBiotic+ i kroppen din

Tarmhelse er unektelig viktig. Fibrene i ZinoBiotic+ stimulerer veksten av gode bakterier i hele tykktarmen. De gode bakteriene bruker kostfibre som brennstoff, slik at de kan vokse og forskyve de mindre ønskede bakteriene.

De gode bakteriene bidrar også til mange viktige kroppsfunksjoner, som å lære opp immunsystemet vårt.

En sunn tarm er viktig for en sunn kropp.

Fibre bidrar videre til en følelse av fylde i magen. Dette kan hjelpe deg med appetittkontroll. På tross av følelsen av fylde, reduserer produktet samtidig oppblåsthet.Bli kvitt dine topp- og bunnivåer

Hverken topp- eller bunnivåer er positive når vi snakker om blodsukker og kolesterol. Nettopp derfor er det en så stor fordel at ZinoBiotic+ redusere de høye toppene etter måltider. Gode kolesterolnivåer opprettholdes også som nevnt.


Utelukkende aktive ingredienser

ZinoBiotic+ inneholder kun aktive ingredienser. Det finnes ingen hjelpestoffer i det hele tatt i produktet.

Videre er det verdt å nevne at ZinoBiotic+ inneholder spesielle betaglukaner fra havre som er frie for gluten og kontaminering fra andre korn. Dette sikrer at tilskuddet virkelig er egnet for alle og enhver.


Fakta om tilskuddet

  • Naturlig: ZinoBiotic+ er kun laget av naturlige ingredienser og inneholder ingen hjelpestoffer.

  • Uten GMO: Våre produkter inneholder ikke GMO-er (dvs. at de ikke inneholder genmodifiserte organismer).

  • Kostfibre: Resistent stivelse, inulin, betaglukaner fra havre, fruktooligosakkarider (FOS) og psyllium-skall.

Komentarze


Post: Blog2 Post
bottom of page