top of page

For meg ble dette suksessoppskriften på en bedre hverdag

Updated: May 24, 2023

Stadig flere opplever en eller flere helseutfordringer, og vi er veldig stolte av vårt Helseprogram som bidrar så bra til å balansere, gjenopprette og styrke. Så ja, for meg ble dette suksessoppskriften på en bedre hverdag, og bør med god grunn deles.. Jeg håper du tar deg tid å lese hele innlegget for dette er virkelig noe jeg anbefaler.


Etter ca 6 mnd på Helseprogrammet kan jeg oppsummere noen av mine helsegevinster som også forøvrig test #2 (fettsyretest) bekrefter:

  • Mer energi og overskudd

  • Bedre hjernehelse

  • Bedre hjertehelse

  • Bedre øyehelse

  • Betennelsesdempende effekt

  • Bedre fordøyelse

  • Stabilt blodsukker
HVA HAR EGENTLIG SKJEDD OG HVA KAN VI GJØRE FOR Å FOREBYGGE?

Dagens kosthold og livsstil har endret seg radikalt bare de siste 60 årene!


Vi vet at mat kan gi oss livsstilssykdommer.

En gang i tiden var menneskekroppen i toppform fordi den fikk det den trengte. Vi spiste mat som var enkel, ren og gunstig for oss.


Før dyrket vi maten i mye større grad. I dag kjøper vi mye ferdig prosessert mat som gjør at næringsinnholdet har også endret seg i mange matvarer! Ta f. eks bananer eller avocado som har en lang reise og modnes i containere istedenfor å modnes naturlig på treet. Dette betyr at mye av næringsinnholdet reduseres kraftig.


Når vi da sammenligner næringsinnholdet, har det skjedd mye! Selv om du lager din egen mat fra bunnen av, har dessverre ikke ingrediensene lenger samme kvalitet som før!

I dag får vi hovedsakelig kjøtt fra dyr som spiser dyrefor på en låve istedenfor å gresse ute på åpne enger. Fisken som er lettest tilgjengelig, er gjerne oppdrettslaks fra lukkede basseng som fores med fiskemel fremfor å spise alger dypt i havet – ergo så bidrar ikke oppdrettsfisk med Omega3.


Hva betyr dette for oss?

Summen av alt dette har en enorm innvirkning på matens næringsverdi og videre i cellene, vevet og kroppen vår!

Våre kvalitetsprodukter er skreddersydd nettopp med tanke på å bekjempe ubalanse og skape balanse i vår moderne livsstil!

Disse tre produktene sikrer kroppens behov for essensielle fettsyrer, vitaminer, mineraler, og fiber som er utfordrende å få dekket via dagens kosthold!


𝕊𝕥𝕖𝕘 𝟙: 𝔹𝕒𝕝𝕒𝕟𝕤𝕖:

Justerer omega 6 /3 balansen til anbefalt nivå! Inneholder olivenpolyfenoler og vitamin D3 som sikrer best mulig opptak - kun naturlige ingredienser! Finnes i ulike smaker, kapsler, formel som løser seg opp i væske, samt en vegansk utgave - kun naturlige ingredienser!


𝕊𝕥𝕖𝕘 𝟚: 𝔾𝕛𝕖𝕟𝕠𝕡𝕡𝕓𝕪𝕘𝕘

Støtter veksten av de "gode" bakteriene i tykktarmen! Skreddersydd blanding av åtte naturlige kostfibre! Fremmer god tarmfunksjon, Vegansk, glutenfri, uten GMO, ketovennlig med kun naturlige ingredienser!


𝕊𝕥𝕖𝕘𝟛: 𝕊𝕥𝕪𝕣𝕜𝕖:

Et avansert immun- og ernæringstilskudd Støtter det naturlige immunsystemet og inneholder mikro- og fytonæringsstoffer, med 22 essensielle vitaminer og mineraler Rendyrkede 1-3, 1-6 betaglukaner fra bakegjær - styrker immunforsvaret Vegansk, uten GMO, soyafri, glutenfri, sukkerfri, ketovennlig med kun naturlige ingredienser!


Lyst å høre mer - send meg en mail eller book gratis veiledningstime.

Du kan også lese mer om Helseprogramet ved å trykke på link under.Yorumlar


Post: Blog2 Post
bottom of page