top of page

BLODET DITT LYVER IKKE!!

Det gjør meg ekstra glad når jeg får gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Vedkommende har hatt store plager etter sykdom og startet på vårt helseprogram som inkluderer 2 fettsyretester (bildet viser et utdrag av testene), og selvfølgelig Omega-3 tilskudd (BalanceOil). Blodprøven tar du enkelt selv hjemme),


For henne var det spesielt viktig med myk cellemembran (som er helt korrekt) . Har man for lite Omega-3 i cellene vil cellemembranen være hard, og næringen kommer ikke inn i cellen, og slaggstoffer kommer heller ikke ut.Hun er «over the top» fornøyd med resultatet så langt og hennes reise fortsetter. Målet er å få en grønn test og total balanse på cellenivå. Jeg gledet meg å følge opp💥💥💥


Fettsyretesten analyserer 11 fettsyrer og gir bl.a svar på balansen mellom Omega-6 og Omega-3 på cellenivå. De fleste får for mye Omega-6 som kan bidra til inflammasjoner i kroppen. Omega-3 bidrar til å dempe inflammasjoner.


Jeg er ekstra glad for at jeg grep muligheten jeg fikk til å jobbe med testbasert ernæring. Det gir meg mulighet for å hjelpe andre til en bedre helse.


Og se hvor enkelt;

Daglig inntak av Omega-3 tilskudd som har et høyt innhold av de essensielle fettsyrene EPA og DHA. Oljen er også tilsatt Vitamin D3 og polyfenoler fra olivenolje.


Er du nyskjerrig på din balanse? Ta kontakt for en prat:)

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page