top of page

Å VELGE RIKTIG OMEGA-3 TILSKUDD!

Alt skjer to ganger... først i tankene, så i real life!!


Akkurat denne opplevelsen hadde jeg da jeg stod ovenfor valget mellom BalanceOil og ett av mange Omega-3 tilskudd som er ute på markedet.


Du har kanskje hørt om Omega -3 fettsyrene EPA og DHA, men vet du hvorfor de er så viktige for kroppen?Jeg var ivrig på nettet for å sammenligne næringsinnholdet i produktene, og spesielt de essensielle fettsyrene EPA og DHA. Dette er fettsyrer som er livsnødvendige; derav betegnelsen essensielle. Kroppen lager ikke disse selv og må tilføres via kosten. De aller fleste av oss får dessverre ikke nok hverken via kosten eller tilskudd.


For meg er det altså viktig å vite hvilke tilskudd som har høyest innhold av disse fettsyrene for å være sikker på at kroppen får det den trenger i tillegg til hva jeg får via kosten. Derfor ble mitt valg BalanceOil!


Nederst i innlegget har jeg lagt ved innholdsfortegnelsen på BalanceOil som viser hvor mye den inneholder av EPA og DHA fettsyrene.


Sjekk om ditt Omega-3 tilskudd har tilstrekkelig innhold av EPA og DHA


Dette var avgjørende for at valget mitt falt på BalanceOil.


De fleste av oss har fått med seg at omega-3 er sunt, men vet du hvorfor de er så viktige for kroppen? Og det kan være vanskelig å vite hvilke omega-3 produkt man bør velge.


De to Omega-3 fettsyrene med best dokumentert positiv helseeffekt er de to langkjedede fettsyrene eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA).


Det er godt dokumentert gjennom en rekke studier at EPA og DHA bidrar til å opprettholde hjertets normalfunksjon, mens DHA bidrar til å opprettholde hjernens og synets normale funksjoner.


Tips!

 • EPA og DHA er godt og bidrar til en sunt hjertet/kar funksjon

 • EPA bidrar til å hemme inflammasjoner i kroppen.

 • DHA er godt for hjerne og syn.

  • Øyets netthinne består av over 60% fett, mens hele øyet består av omtrent 20% fett. DHA er en av de viktigste komponentene i øyets netthinne.

  • Hjernen består av ca 60% fett. DHA sørger også for at alt går som det skal i hjernen. Mellom hjernecellene overføres millioner av meldinger hvert eneste sekund, og de fleksible DHA-fettsyrene hjelper hjerneceller til å jobbe i lyn hastighet.

  • Både Omega-3-fettsyrene og omega-6-fettsyrer er viktige for hjernens struktur og funksjon, MEN det er avgjørende for helsa at inntaket av disse fettsyrene er tilstrekkelig og balansert

 • BalanceOil doseres på vekt (0,15ml x kroppsvekt)

 • Tilsatt Naturlig Vitamin D3

 • Inneholder polyfenoler som beskytter cellene og gjør at oljen ikke harskner.
Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page